Brudpar framför lokstallarna i Malmö

Sandy & Hugo – industriellt bröllop i Malmö

Sandy och Hugo valde att ha sitt bröllop i Malmö. Det var ett urbant, fint och personligt bröllop mitt stan. Förberedelser hemma i deras villa, vigsel på en innergård vid Triangeln, porträtt i Pildammsparken och fest i Lokstallarna på Kirseberg. Ett riktigt citybröllop!

Förberedelser

Dagen började avslappnat i parets hem där de båda gjorde sig klara för bröllopet. Efter en känslosam first look framför björnbärsbuskarna i trädgården var det dags för pizzalunch. Eftersom de hade gott om tid innan vigseln hann de även med att spela kort vid köksbordet en stund.

Vigsel

Ceremonin hölls på en innergård mitt i centrala Malmö, en plats väldigt personlig för Hugo då både han, vänner och familj bott i en av lägenheterna med utsikt över gården. Atmosfären var extra festlig tack vare de färgglada ballongerna som grannarna hade dekorerat sina balkonger med, vilket skapade en känsla av gemenskap och fest. Flera av grannarna kikade ut genom sina fönster och gratulerade. Sandy och Hugos väldigt talangfulla barn, “familjebandet”, stod för musiken, vilket verkligen var speciellt. Dessutom var det en av deras vänner som agerade vigselförrättare, fint!

Bröllop i Malmö. Brudpar kysser varandra under middagen på Lokstallarna i Kirseberg.
Middag och fest

Festen fortsatte hos Matverkstaden i Lokstallarna, en perfekt plats för en industriellt, urbant bröllop i Malmö. Den råa och rustika miljön med sitt vackra tegel och stora fönster tillsammans med tågrälsen blev en fin kontrast till allt annat. Brudparets entré till minglet på dressin var absolut en höjdpunkt som möttes av jubel och hurrarop från alla gäster. Stämningen höll i sig under middagen och det var fullt ös tack vare duktiga toastmasters, fina och roliga tal, peppade gäster, spex, dans och musik.

Golden hour

När solens strålar närmade sig horisonten fick vi skynda oss ut för att hinna fånga solnedgången och ta dagens sista porträttbilder. En perfekt avslutning på en fantastisk dag, jag åkte hem och Sandy och Hugo återvände till sina vänner för att fortsätta firandet hela natten.

Jag älskade att få vara en del av den här dagen, tack Sandy och Hugo!

Höjdpunkter


Här kan ni se ett bildgalleri med några höjdpunker från dagen.

Leverantörer


Lokstallarna Malmö

En rå industrilokal i Malmö med mycket charmigt tegel och stora fönster.

FLER BILDER FRÅN

Malmö


SKA NI OCKSÅ

GIFTA ER?

Gillar ni bilderna ovan? Kontakta mig och se om jag är tillgänglig på er bröllopsdag! Det gör ni enklast genom att fylla i kontaktformuläret, berätta mer om era bröllopsplaner och vilket datum det gäller. Hoppas vi hörs!