Min stil

Kärlek är för alla och alla brudpar är vackra. Jag älskar när ni gör er grej, när ni planerar personligt och gör precis så som ni vill. Det är ert bröllop, vill ni fira med en eldjonglerande påskhare i rosa hatt, så gör det. Har ni andra galna idéer eller vill ni gå all in på ett klassiskt bröllop så är jag bröllopsfotografen för er, för jag älskar alla bröllop. Jag älskar skratt som kommer från magen och som inte går att stoppa, utomhusvigslar, vackra blombuketter och personlighet. Jag föredrar naturligt ljus, vackra platser och dödsförälskade brudpar. Gärna i solnedgången om jag får välja.

Jag älskar ögonblicken mellan de stora stunderna, att smyga runt och dokumentera utan att ni och era gäster är medvetna om att ni blir fotograferade. Men jag är också bra på att ta för mig när det behövs, till exempel för att styra upp en stor gruppbild. Jag har lätt för att prata och skoja med era gäster och att få både er och dem att känna sig bekväma framför kameran.

Och vet ni? Jag låter er pussas hur mycket ni vill, faktiskt så kommer ni nog pussas mer på denna dag än ni någonsin gjort tidigare…

Jag skulle så gärna fotografera ert bröllop! Kom igen, det blir kul!

Lästips!


 

I alla paket ingår...

Högupplösta bilder

Ni får ett urval av dagens bilder, räkna med ungefär 50 st per timme jag är på plats och fotograferar. Alla bilder redigeras och levereras i färg och de flesta även i svartvitt. Bilderna är i två olika storlekar, både högupplösta och i webbstorlek.

Bröllopsmöte

Vi har ett möte där vi pratar igenom alla era önskemål. Vi går igenom hur dagen kommer se ut och exakt vad som kommer hända, och på vilken tid. Och så fikar vi samtidigt!

Bildgalleri

Ett lösenordsskyddat bildgalleri där alla era bilder finns i både hög- och lågupplöst format. Ni kan ladda ner era bilder direkt från galleriet, och även dela med er av materialet till vänner och familj. Här kan ni även markera och favorisera bilder som ni vill ha i fotoboken.

Bildspel

Ni får ett bildspel med musik och med ett urval av bilderna från er dag. Bildspelet brukar bli max 10 minuter långt beroende på vilket paket ni har valt.

Fotobok

I alla mina paket ingår en handgjord högkvalitativ fotobok tryckt på matt fineartpapper av högsta kvalitét, gjord för att hålla i generationer. De matta sidorna hindrar ljuset från att reflekteras, vilket gör att ni kan se bilderna utan att behöva vinkla produkten. Boken är av så kallad layflatmodell, vilket betyder att sidorna lägger sig platt över mitten. Boken kommer med guldstämpel med era namn och platsen för ert bröllop. Omslag i linne, sammet, läderkopia eller äkta läder.

Boken är 20x20 cm och det ingår 10 uppslag. Möjlighet att göra boken större eller lägga till fler uppslag finns.


 

Prislista

Mina paket grundar sig på antalet sammanhängande timmar jag är med och fotograferar på ert bröllop. Det finns två paket att välja mellan; fem eller tio timmar.

Väljer ni fem timmar hinner jag fotografera vigsel, gratulationer, porträtt, mingel och brudskål. Lägger ni till ytterligare fem timmar hinner vi med även förberedelser, middagen, solnedgångsfotografering och eventuellt början på festen. Se det här som riktlinjer, allt beror självklart på hur ni lägger upp dagen och vilka bitar ni tycker är viktigast.

Men ni kanske vill ha sju eller tolv timmar? Det går superbra att lägga till fler timmar om ni önskar. Gifter ni er i rådhuset eller är intresserade av tvådagars-eller tredagarsbröllop, kontakta mig för mer information och prislista.

Milersättning med 45 kr/mil tillkommer utanför Skåne och även logi kan tillkomma vid bröllop på annan ort. Milersättning för bröllop inom Skåne ingår. Bokningsavgiften är 50% av det totala beloppet.

 

5 timmar

10 timmar

28 000 kr

39 000 kr

Gäller för bröllop 2024
Gifter ni er mitt i veckan? Bröllop på måndag-torsdag = 10% rabatt.


 

fotografering mossbylund

Intresserad av provfotografering?

I mina paket ingår inte provfotografering. Vill ni ändå bli fotograferade innan eller vill ni bara ha snygga bilder som inte är från ert bröllop? Så kul, jag fotograferar er gärna!

Läs mer

 

Följ mig på instagram!

7 dagar sen
 • 60
 • 2
2 veckor sen
 • 42
 • 1
3 veckor sen
 • 37
 • 6
1 månad sen
 • 44
 • 3
1 månad sen
 • 46
 • 5
1 månad sen
 • 79
 • 5
Skriv och tryck enter