Min stil på 27 sekunder

Kärlek är för alla och alla brudpar är vackra. Jag älskar när ni gör er grej, när ni planerar personligt och gör precis så som ni vill. Det är ert bröllop, vill ni fira med en eldjonglerande påskhare i rosa hatt, så gör det. Har ni andra galna idéer eller vill ni gå all in på ett klassiskt bröllop så är jag bröllopsfotografen för er, för jag älskar alla bröllop. Jag älskar skratt som kommer från magen och som inte går att stoppa, utomhusvigslar, vackra blombuketter och personlighet. Jag föredrar naturligt ljus, vackra platser och dödsförälskade brudpar. Gärna i solnedgången om jag får välja.

Jag älskar ögonblicken mellan de stora stunderna, att smyga runt och dokumentera utan att ni och era gäster är medvetna om att ni blir fotograferade. Men jag är också bra på att ta för mig när det behövs, till exempel för att styra upp en stor gruppbild. Jag har lätt för att prata och skoja med era gäster och att få både er och dem att känna sig bekväma framför kameran.

Och vet ni? Jag låter er pussas hur mycket ni vill, faktiskt så kommer ni nog pussas mer på denna dag än ni någonsin gjort tidigare…

Jag skulle så gärna fotografera ert bröllop! Kom igen, det blir kul! Skrolla ner en bit för att se ett kort bildspel med mina bilder.

 

 

Lästips!


 

I alla paket ingår...

Högupplösta bilder

Ett urval av dagens bilder, cirka 50 st/timme jag är på plats och fotograferar.

Bröllopsmöte

Bröllopsmöte där vi pratar igenom era önskemål och hur dagen kommer se ut.

Bildgalleri

Bildgalleri där ni kan ladda ner era bilder samt dela med er av bilderna till vänner och familj.

Bildspel

Bildspel med musik med ett urval av era bröllopsbilder.

Fotobok

I alla mina paket ingår en handgjord högkvalitativ fotobok tryckt på fineartpapper av högsta kvalitét. Boken är av så kallad lay flat modell vilket betyder att sidorna lägger sig platt när man öppnar boken. Boken kommer med guldstämpel med era namn och platsen för ert bröllop. Omslaget jag använder mig av är gjort i linne, men finns även i andra material om så önskas.

5 timmar: 20×20 med 20 uppslag.
10 timmar: 25×25 med 25 uppslag.
15 timmar: 30×30 med 30 uppslag.


 

Prislista

Mina paket grundar sig på antalet sammanhängande timmar jag är med och fotograferar på ert bröllop. Det finns tre paket att välja mellan; 5, 10 eller 15 timmar.

Väljer ni fem timmar hinner jag fotografera vigsel, gratulationer, porträtt, mingel och brudskål. Lägger ni till ytterligare fem timmar hinner vi med även förberedelser och en bit av middagen. Väljer ni mitt största paket fotograferar jag allt från förberedelser till partyt är igång på riktigt. Se det här som riktlinjer, allt beror självklart på hur ni lägger upp dagen och vilka bitar ni tycker är viktigast.

Milersättning tillkommer med 45 kr/mil och även logi kan tillkomma vid bröllop på annan ort. Bokningsavgift är 50% av det totala beloppet. Gifter ni er utanför Sveriges gränser och vill ha mig med, skicka ett mejl så räknar jag på det och återkommer med offert. Behöver ni boka till timmar direkt på bröllopet kostar det 2500 kr/h.

Det jag gillar allra mest är att få vara med och fånga hela er bröllopsdag. Jag vill fotografera allt från förberedelser till tårarna under vigseln, kramarna, kärleken, talen och partyt. Ju fler timmar ni bokar, desto mer kan jag ge er en hel story från dagen.


 

Intresserad av provfotografering?

I mina paket ingår inte provfotografering. Vill ni ändå bli fotograferade innan eller vill ni bara ha snygga bilder som inte är från ert bröllop? Så kul, jag fotograferar er gärna!

Läs mer

 

Skriv och tryck enter