ALLT LJUS

PÅ ER

INOM KORT KAN DET HÄR VARA NI

Bröllopsfotograf Ystad saltsjöbad

Vill ni ha äkta, dokumentära bilder från er bröllopsdag? Ni är på rätt ställe.

Jag är en bröllopsfotograf som älskar ögonblicken mellan de stora stunderna, att smyga runt och dokumentera utan att ni och era gäster är medvetna om att ni blir fotograferade. Jag är också bra på att ta för mig när det behövs, till exempel för att styra upp en stor gruppbild. Jag har lätt att prata och skoja med era gäster och att få både er och dem att känna sig bekväma framför kameran.

Och vet ni? Jag låter er pussas hur mycket ni vill, faktiskt så kommer ni nog pussas mer på denna dag än ni någonsin gjort tidigare.

Gör er grej!

Kärlek är för alla och alla brudpar är vackra. Jag älskar när ni gör er grej, när ni planerar personligt och gör precis så som ni vill. Det är ert bröllop, vill ni fira med en eldjonglerande påskhare i rosa hatt, så gör det. Har ni andra galna idéer eller vill ni gå all in på ett klassiskt bröllop så är jag bröllopsfotografen för er, för jag älskar alla bröllop. Jag älskar skratt som kommer från magen och som inte går att stoppa, utomhusvigslar, vackra blombuketter och personlighet. Jag föredrar naturligt ljus, vackra platser och dödsförälskade brudpar. Gärna i solnedgången om jag får välja.

“Thank you so much for capturing our wedding exactly as we had hoped for.”

Hur går det till?

Smakprov från portfolion

Victoria och Fredrik

ELLINGE SLOTT

Underbart slottsbröllop på Ellinge slott och vigsel i Örtofta kyrka.

Bröllop på HIgh Court i centrala Malmö. Brudpar som står i den pampiga trappan, panna mot panna.

Lua och Andreas

HIGH COURT

Höstbröllop mitt i centrala Malmö med personliga detaljer.

Anna och Adam

LILLEGÅRD

Lantligt bröllop på mysiga Lillegård utanför Lund.

“Din underbara energi, proffsighet och omsorg var helt fantastiskt – STORT TACK! Bättre kunde det inte bli.”

MINA PAKET

Pris och information

Mina paket grundar sig på antalet sammanhängande timmar jag är med och fotograferar ert bröllop. Det finns två paket att välja mellan; fem eller tio timmar.

Väljer ni fem timmar hinner jag fotografera vigsel, gratulationer, porträtt, mingel och brudskål. Lägger ni till ytterligare fem timmar hinner vi dessutom med förberedelser, middag, bilder i solnedgången och början på festen. Se det här som exempel, allt beror självklart på hur ni lägger upp dagen och vilka bitar ni tycker är viktigast.

Ni kanske vill ha sju eller tolv timmar? Det går superbra att lägga till fler timmar om ni önskar. Planerar ni ett två-eller tredagarsbröllop? Kontakta mig för mer information och prislista.

FEM TIMMAR

28 000 kr

TIO TIMMAR

39 000 kr

Brudpar som kommer cyklande på dressin

Det här ingår


Bröllopsmöte

Vi har ett möte där vi pratar igenom alla era önskemål och tankar. Vi går igenom hur dagen kommer se ut och exakt vad som kommer hända, och på vilken tid. Och så fikar vi samtidigt, antingen live eller på distans!

Högupplösta bilder

Ni får ett urval av dagens bilder, ca 50/timme. Alla bilder redigeras och levereras i färg och de flesta även i svartvitt. Leveransen sker via ett onlinegalleri där alla era bilder finns i både hög- och lågupplöst format.

Bok och bildspel

Ni får en handgjord fotobok tryckt på matt fineartpapper av högsta kvalitét. Även ett bildspel med musik ingår.

Fler produkter exempelvis tackkort och förstoringar finns också att köpa.

“Vi är så glada att vi tog in Sanna för att föreviga vår dag. Bilderna blev fantastiska!”

Planerar ni ett mindre bröllop?

Innehåller paketen ovan alldeles för många timmar för er? Ska ni ha en liten vigsel och behöver en fotograf för ett mindre antal timmar finns jag här för er.

Boka provfotografering

Vill ni ha fler fina bilder på er eller känner ni er inte så bekväma framför kameran? Boka en parfotografering och känn lite på hur det känns. Bilderna kan ni använda till inbjudan eller save-the-date!

Frågor på det?


Jag utgår från Malmö och reser gärna när tillfälle ges! Jag tar ut en milersättning med 45 kr/mil, eller biljettkostnad, när jag reser till bröllop utanför Skåne. Även logi kan tillkomma men det pratar vi såklart om vid bokning.

Har ni bestämt dag och plats är min rekommendation att boka fotograf direkt, gärna ett år innan bröllopet för att få exakt den ni vill ha.

Jag har en dokumentär stil. Det betyder att jag fångar verkligheten så som den är och tar autentiska bilder under dagen. Det betyder också att jag inte styr er in i minsta detalj under porträttfotograferingen, utan jag låter er vara er själva.

Ni bokar genom att först göra en förfrågan. Därefter har vi ett möte, skriver avtal och ni betalar bokningsavgiften på 50% av totalbeloppet.

Ja. Först har vi ett digitalt bokningsmöte och sedan ses vi på en fika cirka en månad innan bröllopet (om möjligt). Då går vi igenom alla era önskemål och körschemat.

Vad passar er och ert schema bäst? Fördelar med att fota porträtten före vigseln är att vi kan göra en first look, hår och make up är nygjort och gästerna behöver inte vänta på er speciellt länge vid lokalen. Fördelar med att ta porträtten efter vigseln är att ni är gifta och kanske mer avslappnade.

Om ni vill går det såklart bra att dela upp porträttfotograferingen och fota en stund både före och efter vigseln.

Gifter ni er på hösten eller vintern kan det vara klokt att kolla vilken tid solen går ner och planera porträttfotograferingen efter det.

Jag rekommenderar dessutom alla mina brudpar att smita ut en stund under middagen för att bli fotograferade i solnedgången. Då är ni som mest avslappnade och ljuset är magiskt.

Det är jättevackert att fotografera porträtt när det regnar. Ljuset är mjukt och fint och om det bara regnar lite grann går det kanske ändå att vara utomhus och använda sig av fina paraplyer. Det är också bra att försöka hitta platser i närheten som skyddar lite mot regnet, till exempel en skogsdunge eller ett hus med utskjutande tak. Inomhus funkar också såklart, då gärna i ett rum med stora fönster.

Mitt bästa tips är att ta med sig ett par regntåliga skor, till exempel gummistövlar eller gympaskor. Bra skor gör att vi inte behöver begränsa oss och välja bort fina platser som kanske är lite leriga att ta sig till.

Om ni ska ha vigseln utomhus är det viktigt att ha en plan B som ni är nöjda med. Det gör att ni känner er mindre stressade dagarna innan bröllopet, och att ni inte behöver kolla väderappen en gång i minuten.

Jag gör mitt bästa för att ni ska slappna av och vänja er vid kameran. Jag kommer med små direktiv men poserar er inte. Jag vill hellre att ni ska röra er som vanligt, allt för att ni ska känna er så bekväma som möjligt.

Alla bilder i slutleveransen är redigerade, jag justerar exponering, färger och kontrast. Redigeringen innefattar inte retusch. Det betyder att jag till exempel inte tar bort eller lägger till saker i bilden, eller utför annan avancerad retusch.

Jag jobbar alltid med två kameror och flera objektiv. Går ett kamerahus sönder klarar jag mig med att använda det andra.

Om jag skulle bli så pass sjuk att det är omöjligt att genomföra fotograferingen har jag ett stort nätverk av fotografer att vända mig till. Jag försöker hitta en likvärdig ersättare som genomför fotograferingen.

Beräknad leveranstid är cirka 8-12 veckor efter bröllopet. Bilderna levereras digitalt, högupplösta i JPG via ett onlinegalleri. 1-2 veckor efter bröllopet skickar jag en sneak peek till er med ungefär tio bilder.

VAD VÄNTAR NI PÅ?

Dags höra av sig och kolla om jag är ledig!

Jag ser fram emot att pratas vid och höra allt om era bröllopsplaner!