Bröllopsfotograf Sanna Dolck

Bröllopsfotograf Sanna Dolck

Jag vill att ni ska känna er bekväma med mig bakom kameran. Under fotograferingen vill jag att vi ska ha en mysig stund och tillsammans jobba fram fina bilder. Min stil är i huvudsak dokumentär, vilket betyder att jag fotograferar det som händer framför mig. Jag vill fånga er så naturligt som möjligt men ibland ger jag små direktiv som till exempel ”håll varandra i handen”, ”kramas och se kära ut”, eller ”viska något snuskigt”.

 

I min bildstil försöker jag alltid använda mig av naturligt ljus så länge som möjligt, men när natten och mörkret kommer och musiken höjs plockar jag fram blixten och fångar era grymma moves på dansgolvet. Innan dess kanske vi har smitit ut från festen, tagit vara på det vackra kvällsljuset och fotograferat några extra porträttbilder i solnedgången.
Äkta känslor, vackra bilder och massvis med kärlek!

Bröllopsfotograf Sanna Dolck
Bröllopsfotograf Sanna Dolck

Här har ni en glad fotograf som älskar att föreviga kärlek i alla dess former. Jag fotograferar bröllop, gravida och förälskade par. När jag inte jobbar med kärlek fotograferar jag också lite annat, till exempel åt kommunen, företag och diverse tidningar. Är ni intresserade av att veta mer om det kan ni klicka er vidare till www.dolckwall.se.

Men lite mer om mig kanske? Jag heter Sanna (döpt efter Ulf Lundell-låten) och kallas Sanixen av mina barndomsvänner (oklart varför). Jag gillar clementiner, myskvällar, äventyr, vackra saker och när årstider skiftar. På fritiden tränar jag och sjunger poplåtar i altstämman med Körkollektivet. Jag är utbildad bildjournalist med en kandidatexamen från Mittuniversitetet i Sundsvall.

Och förresten, jag gifte mig själv under 2017 så jag vet hur allt från planeringen tills den riktiga dagen känns. Ni har något helt magiskt framför er!

Jag utgår från Malmö men reser gärna världen runt för att fotografera. Vill du fotograferas i Olofström eller Bollnäs blir jag extra glad eftersom jag har familj, släkt och vänner där.

Så varför inte bara slänga iväg ett mejl till mig nu på en gång? Kika in på kontaktsidan eller använd sanna@sannadolck.com.
Vi hörs! 


 

Jag har blivit publicerad på