ERA BRÖLLOPSBILDER

PRODUKTER GJORDA FÖR ATT HÅLLA I GENERATIONER

Upplev bilderna i fysisk form

Det är något speciellt med att hålla en bild i handen, se den utskriven och inte bara på en skärm någonstans innan man skrollar vidare. Allt är noga utvalt av mig personligen och jag har klämt och känt på varenda produkt innan jag har bestämt mig för att sälja den.

I alla mina bröllopspaket ingår det redan en fotobok. Det gör det eftersom jag tycker att det är det absolut bästa sättet att visa upp bilderna på efteråt.

Det är lätt att bilderna blir liggande på hårddisk någonstans och att ni i bästa fall letar upp en bild till Instagram när ni har bröllopsdag. Det vore synd om det blev så. Tänk er istället att ha en bild på väggen som gör er glada varje gång ni går förbi. Att varje dag bli påmind om en av era största dagar i livet. Det låter väl ganska bra va?

Fotobok

Fotoböcker

Högkvalitativa och handgjorda fotoböcker tryckta på matt fineartpapper av högsta kvalitét, gjorda för att hålla i generationer. Produkten är av layflat-modell vilket betyder att de tjocka sidorna lägger sig platt när man öppnar boken. Omslag i linne, sammet, läderkopia, äkta läder eller silke.

Förstoringar

Fantastiska fineartprintar tryckta med arkivbeständigt bläck för bästa hållbarhet. Antingen beställer ni bara själva bilden, men möjligheten finns också att få allt inramat och klart. Då är det bara att hänga upp bilden direkt vid leverans! Möjliga tillval: konstglas och passepartout.

Printar med riven kant

Vackra, handgjora fineartprintar på syrafritt papper med fjäderaktig/riven kant. Finns i två olika storlekar, 13×18 cm eller 20×30 cm. Går att köpa som enskilda bilder eller i paket om flera.

Monterade bilder

Bilder tryckta på matt fineartpapper, med passepartout och monterade på kartong. Finns att beställa med två eller tre bilder, liggande eller stående. Omslag i linne, handvävt linne eller silke och med flera olika färger att välja mellan.

Tackkort

Tackkort med eller utan vita kuvert. Pappret är tjockt och matt och går lätt att skriva på. Korten finns i två storlekar: stående/liggande i 10×15 cm eller kvadratiskt i 14,5×14,5 cm.

“Boken är PERFEKT, känns superlyxig och så kul att vi har alla fina bilder samlade så vi lätt kan kolla på dem.”