Ert äventyr,
er historia.

Bara ni två tillsammans på en bild som inte är en selfie

Det behöver inte ställas till med stor fest för att dokumentera kärleken, en vanlig tisdag efter jobbet fungerar alldeles utmärkt. Det fina med att bli fotograferad i vardagen är att ni kan ha på er precis vad ni vill, vi kan ta

bilderna närsomhelst på dygnet och framförallt varsomhelst. Varför inte i solnedgången på en strand, i en drömsk och svåråtkomlig skog eller på något av era alldeles speciella smultronställen?

Provfotografering


Kanske vill ni göra en provfotografering innan bröllopet för att känna på hur det känns att bli fotograferade? Eller behöver ni fina bilder till bröllopsinbjudan eller save-the-date?

Efter att ni har gjort er förfrågan bestämmer vi tid och plats. Själva fotograferingen tar ungefär en timme och ni får minst 30 högupplösta bilder i färg och svartvitt efteråt. Bilderna levereras via ett onlinegalleri. I paketet inkluderas också en fineartprint i 30×40 cm.

Fotograferingen sker i största möjliga mån på vardagar och gäller ej bröllop. För fotograferingar utanför Malmö tillkommer milersättning med 45 kr/mil.

Pris: 4900 kr