borgerligt bröllop malmö

Industriellt borgerligt bröllop i Malmö – Lina & Kim

Lina & Kim

Industriellt borgerligt bröllop Malmö

Lina och Kim hörde av sig till mig och frågade om jag var ledig för deras bröllop i januari. De hade bestämt sig för en borgerlig vigsel i Rådhuset i Malmö och ville gärna ta porträttbilder efter det. Lina och Kim beskrev sig själva som industriromantiker och jag kan bara hålla med, gamla industribyggnader är otroligt snygga!

Innan de mötte upp mig för fotografering passade de på att fira med sina vänner på MJ’s. Enligt brudparets önskan tog vi bilderna mitt i Malmö omgivna av tegel, trasiga glasrutor och graffitti som fick vara en del av bröllopsbilderna och det blev ju bara hur snyggt som helst!

Omväxling förnöjer och de flesta bröllop jag fotograferar är faktiskt på landet, så det var jättekul att plåta inne i stan. Det kan ju bli minst lika snyggt, men av någon anledning gör jag inte så många citybröllop.

När vi hade fotograferat klart åkte de nygifta hem och packade. Bröllopsresan bar iväg till Mexico dagen därpå, och gissa om jag var sugen på att följa med i resväskan.

Borgerligt bröllop Malmö


Ska ni också gifta er i Malmö rådhus?
Läs mer här!