Borgerlig vigsel Malmö

Borgerlig vigsel i Malmö?

Letar ni efter en bröllopsfotograf som kan föreviga er borgliga vigsel och ta era bröllopsporträtt? Vad kul! Välkomna hit! Jag fotograferar på ett dokumentärt sätt och försöker fånga det som händer och det som är ni, och jag skulle mer än gärna föreviga er dag.

Alla vill inte ha en stor fest med hundratals gäster och då är en lite mindre borgerlig vigsel ett jättebra alternativ. Vill man ha en borgerlig vigsel i Malmö kan man välja mellan många vackra platser för själva vigseln, till exempel Rådhuset, Slottsparken, Slottsträdgården, Kungsparken, Folkets park, Pildammsparken, Magistratsparken, Titanic, Scaniaparken, Stapelbäddsparken och Margaretapaviljongen.

Porträtten tar vi sedan antingen i omgivningarna av vigselplatsen eller på någon annan plats i Malmö, kanske ni har ett favoritställe t.ex. platsen för er första dejt eller någon annan del av staden som betyder mycket för er?

Rådhuspaketet

Det här ingår:
- Två timmars fotografering inom Malmö stad, vigsel och porträtt. (Vid bröllop på annan ort än Malmö tillkommer milersättning.)
- Telefon eller skypesamtal för att gå igenom alla detaljer.
- Cirka 100 högupplösta bilder.
- Lösenordsskyddat bildgalleri.

Pris: 9 500 kr.

OBS! Det här paketet kan bokas max 3 veckor innan bröllopet.


 

Kontakta mig

Är du intresserad av att veta mer eller göra en bokning?
Fyll i formuläret eller mejla mig på sanna@sannadolckwall.se.
Jag svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.
Ser fram emot ert mejl!

Skriv och tryck enter