EN MER INTIM BRÖLLOPSDAG

Letar ni efter en bröllopsfotograf som kan föreviga er borgerliga vigsel och ta era bröllopsporträtt? Vad kul! Välkomna hit! Jag fotograferar på ett dokumentärt sätt och försöker fånga det som händer och det som är ni, och jag skulle mer än gärna föreviga er dag.

Alla vill inte ha en stor fest med hundratals gäster och då är en lite mindre, borgerlig vigsel ett jättebra alternativ.

Vill man ha en borgerlig vigsel i Malmö kan man välja mellan många vackra platser för själva vigseln, till exempel Rådhuset, Slottsparken, Slottsträdgården, Kungsparken, Folkets park, Pildammsparken, Magistratsparken, Titanic, Scaniaparken, Stapelbäddsparken eller Margaretapaviljongen.

Porträtten tar vi sedan antingen i närheten av vigselplatsen eller på någon annan plats i Malmö, kanske ni har ett favoritställe t.ex. platsen för er första dejt eller någon annan del av staden som betyder mycket för er?

Borgerlig vigsel Örum 119

Lilla vigselpaketet

Det här paketet passar er som planerar en mindre vigsel. Jag fotograferar er i två timmar och på den tiden hinner vi med både vigsel och porträttbilder. Eller ett dopp nere vid ribban, bubbeldrickande på er favoritbar eller något annat som känns rätt för er, ni bestämmer!

Det här paketet kan bokas max 3 veckor innan bröllopet om det gäller en lördag under högsäsong (maj-september). Vid annan ort än Malmö tillkommer milersättning.

Det här ingår:

  • TVÅ TIMMARS FOTO INOM MALMÖ
  • TELEFON ELLER SKYPESAMTAL FÖR PLANERING
  • CA 100 HÖGUPPLÖSTA BILDER
  • LÖSENORDSSKYDDAT ONLINEGALLERI

Pris: 14 500 kr

“Vi hade inte kunnat få en bättre bröllopsfotograf! Sanna fick fotograferingen att kännas rolig och naturlig och hon jobbade jättebra med både oss och våra gäster.”

Hör av er

Fyll i kontaktformuläret eller släng iväg ett mejl så pratas vi vid. Jag ser fram emot att planera för era bilder!