Bröllop på Sofiero gård. Brudparet kysser varandra framför de vackra fönstren.

Ebba & Christofers höstbröllop på Sofiero gård

Helsingborg visade sig verkligen från sin bästa sida denna septemberdag när Ebba och Christofer firade sitt bröllop på Sofiero gård. Planen var ett härligt höstbröllop, men det kunde absolut ha varit högsommar då det var strålande sol och 25 grader varmt.

Jag mötte upp Ebba och Christofer för en känslosam first look vid havet. Paret älskar att vara ute och löpträna och hade hittat de vackra miljöerna under en lång löptur längs stranden.

Vigseln hölls på Sofiero gård under den stora eken. Löven susade i vinden och Ebbas farbror blåste igång ceremonin med sitt jakthorn. Musiken framfördes av vänner till paret. Utöver ingångslåten “Canon i D” och “Bachs första cello suite i G dur” spelade de en otrolig version av “We found love” som utgångslåt. Även vigselförrättaren kände paret sedan tidigare, vilket ju tillför en extra personlig touch.

Jag ryste i hela kroppen under riskastningen. Mängder med pärlsocker, tutande, jubel och hurrande fyllde luften och så lyckan hos brudparet. Ju mer ris/pärlsocker/blomblad/konfetti desto bättre, visst? Jag hittade till och med pärlsocker i håret när jag satte mig i bilen för att köra hemåt.

Brudpar i solnedgången under ett bröllop på Sofiero gård
Riskastning utanför logen på ett bröllop på Sofiero gård

På minglet serverades ost och chark och bubbelflaskorna öppnades synkroniserat under ledning av Ebbas pappa. Middagen var festlig och inleddes givetvis med en snapsvisa då paret träffades under studietiden i Lund. Talen var både roliga och känslosamma och Ebba och Christofer strålade.

De stora vackra fönstren på Sofiero gård släppte igenom solnedgången och hela rummet flödade av ett gyllene ljus som förstärkte den magiska stämningen. Jag tog med mig Ebba och Christofer ut för en fotografering under golden hour också, och då fick de givetvis springa lite i solnedgången eftersom löpning ju är deras stora intresse.

Tack Ebba och Christofer för en underbar dag och för att jag fick dokumentera den till er!

Höjdpunkter


Här kan ni se ett bildgalleri med några höjdpunker från dagen.

Leverantörer


Sofiero gård

En loge med helt otroliga fönster och vacker utemiljö. Läget är svårslaget med fem minuter till havet och 10 minuter till centrala Helsingborg.

BILDER FRÅN FLER

höstbröllop


SKA NI OCKSÅ

GIFTA ER?

Gillar ni bilderna ovan? Kontakta mig och se om jag är tillgänglig på er bröllopsdag! Det gör ni enklast genom att fylla i kontaktformuläret, berätta mer om era bröllopsplaner och vilket datum det gäller. Hoppas vi hörs!