Bröllop på Holmanäs gård. Brudparet dansar sin första dans i orangeriet.

Emma & Toms sommarbröllop på Holmanäs gård

En varm sommardag i juli samlade Emma och Tom sina närmaste och ställde till med bröllop på Holmanäs gård. Vigseln hölls i Skanörs kyrka.

Jag mötte upp Tom och hans marskalkar i kyrkan. Tom filade på sina löften medan hans vänner dekorerade kyrkan med blommor. Sedan gick de över gatan och tog en snabb öl på hotell Gässlingen för att lugna nerverna inför vigseln.

Skanörs kyrka är stor och vacker och det fälldes en hel del tårar under vigseln. Efteråt radade gästerna upp sig längs med grusgången och överöste brudparet med blomblad. En röd dubbeldäckare (passande eftersom brudparet bor i London) körde gästerna till Holmanäs medan jag och brudparet blev kvar och tog några porträttbilder i de vackra omgivningarna.

Hela dagen var en härlig mix av Sverige och England och ljudnivån på middagen skvallrade om att alla hade så, så roligt. Emma och Tom och alla deras gäster bjöd verkligen till! Det hölls massor med fina och roliga tal och bland annat så höll Emmas systrar ett som fick känslorna att virvla runt hos alla i lokalen. Från jubel till tårar på bara ett par minuter. Underbart!

Brudpar som går uppför altargången i Skanörs kyrka.
Bröllop på Holmanäs gård. Brudparet kramars under bröllopsmiddagen.

Vi passade på att nyttja det vackra ljuset och tog fler porträttbilder i solnedgången. I skymningen promenerade sedan gästerna den korta biten bort till orangeriet för bröllopstårta och brudparets första dans till Nat King Coles L-O-V-E.

Brudparets önskan om “candid natural photos” passade mig som handen i handsken och det var verkligen SÅ ROLIGT att vara med på deras dag. Allt var genomtänkt och fint och under dagen kände jag mig tacksam att jag får ta del av och dokumentera dessa dagar. Och lika tacksam var jag när jag sparkade av mig mina svettiga skor hemma någon gång efter midnatt och pussade på mina två små barn.

Tack Emma och Tom för förtroendet!

Höjdpunkter


Här kan ni se ett bildgalleri med några höjdpunker från dagen.

Leverantörer


Holmanäs gård

En underbar vitkalkad, charmig gård strax utanför Malmö. Man behöver vara ute i god tid om man vill ha sitt bröllop på Holmanäs gård.

FLER BRÖLLOP FRÅN

Holmanäs gård


SKA NI OCKSÅ

GIFTA ER?

Gillar ni bilderna ovan? Kontakta mig och se om jag är tillgänglig på er bröllopsdag! Det gör ni enklast genom att fylla i kontaktformuläret, berätta mer om era bröllopsplaner och vilket datum det gäller. Hoppas vi hörs!