Tomteblossfotografering på ett bröllop på High court

Lua & Andreas – Höstigt bröllop på High court mitt i Malmö

Lua och Andreas hade sitt bröllop på historiska High court mitt i Malmö. De hade förälskat sig i platsen redan innan de ens hade förlovat sig, så valet var självklart. Med gäster från hela världen – Lua är från Brasilien – blev det ett romantiskt, personligt och otroligt vackert bröllop.

Förberedelser och first look

Lua gjorde sig klar på MJ’s i stan tillsammans med sina kompisar. Andreas fick istället hjälp att knyta slipsen av sina vänner hemma i lägenheten i Slottsstaden. Deras första möte för dagen var under first look i High courts pampiga trappa. Det var en alldeles speciell stund och både Lua och Andreas grät. Och för egen del är det ju tur att man kan gömma sig lite bakom kameran så det inte syns att man får tårar i ögonen. Vädret tillät tyvärr ingen utomhusfotografering, men det gjorde faktiskt inte så mycket eftersom vi tog fantastiska porträtt i de vackra miljöerna inomhus.

En personlig vigsel

Under ceremonin stod Lua och Andreas framför en vigselbåge i form av en måne. Allt var noga uttänkt eftersom Lua betyder just måne på portugisiska. Brudparet överraskade hela den brasilianska familjen genom att anlita en vigselförrättare som kunde genomföra vigseln på både svenska och portugisiska. De blev så förvånade! Och glada såklart, nu när de kunde delta fullt ut i ceremonin. Några av parets favoritlåtar (“Beyond” av Leon Bridges, “Det är så jag säger det” av Håkan Hellström och “Into my arms” av Nick Cave) spelades av Hedda Strandberg och Lisa Frisk.

Skratt, tårar och tomtebloss

Efteråt njöt gästerna av bubbel och mingel på terassen till Restaurang Ivar, med utsikt över kanalen. Kvällen innehöll flera känslosamma tal och roliga lekar och avslutades (för min del) med en stämningsfull fotografering där gästerna tände tomtebloss runt det lyckliga brudparet.

Tusen tack Lua och Andreas för att jag fick vara med på er bröllopsdag, en dag jag kommer minnas länge.

Bröllop på High court

Höjdpunkter


Här kan ni se ett bildgalleri med några höjdpunker från dagen.

Leverantörer


High court

Gamla hovrätten som ligger mitt i centrala Malmö. Vill man ha sitt bröllop på High Court är kanalen och Kungsparken bra tips på fotoplatser.

FLER BRÖLLOP FRÅN

Malmö

SKA NI OCKSÅ

GIFTA ER?

Gillar ni bilderna ovan? Kontakta mig och se om jag är tillgänglig på er bröllopsdag! Det gör ni enklast genom att fylla i kontaktformuläret, berätta mer om era bröllopsplaner och vilket datum det gäller. Hoppas vi hörs!