Bröllopsfotograf Holmanäs gård – Liza & Per del 2

Liza & Per – del 2

Bröllopsfotograf Holmanäs gård

Missat del 1? Du hittar den här. 

Så var det äntligen dags för Liza och Per att ha sin bröllopsfest! Vigseln höll de ju den 6/6 på Österlen och vill ni se bilder och läsa mer om det kan ni läsa del 1 här.

Vigselceremonin

Trots att brudparet rent juridiskt redan var gifta startade dagen på Holmanäs gård med en vigselceremoni. De använde en för mig ny och fin vigselplats på Holmanäs nämligen på baksidan, där hade de fixat dricka och bröllopsöl till gästerna och pyntat så fint med blommor. Skillnaden mot förra gången var att nu leddes ceremonin av Lizas mamma, brudparets vänner spelade och sjöng och Liza och Per läste löften till varandra. Blir alltid lika imponerad när brudparen klarar av detta utan att fulgråta! Det hade jag aldrig fixat…

Entré på tandem

Liza och Per hade även pimpat sin tandemcykel som de skulle cykla in till minglet, så självklart tog vi bilder när de fick cykla fram och tillbaka på vägen utanför Holmanäs. Tydligen är det inte lika lätt i brudklänning som i vanliga kläder så det var mest Per som fick trampa, och när de väl cyklade in på minglet var det inte direkt i långsamt tempo de sladdade in på innergården. Till allas jubel såklart!

Festlig middag

Då brudparets familjer redan hållit tal under middagen de hade i anslutning till vigseln förväntade sig Liza och Per inte så mycket action under bröllopsmiddagen, men oj vad fel de hade. Massor av tal och spex avlöste varandra, bland annat kördes “Vem vill bli miljonär” och även pilkastning förekom. Per sjöng en låt till Liza (“My wife”, istället för “My girl”) och det var såklart helt fantastiskt! Dessutom är det värt att nämna att maten var helt otrolig.

Vi tog fler porträttbilder i blue hour och sedan avslutade jag dagen med att fotografera efterrätten (munkar!) och första dansen på innergården.

Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att det var två fantastiska dagar, det är ju ovanligt att man fotar två bröllopsfiranden med samma brudpar.  Tänk att ha två bröllopsdagar att fira och att få använda sin brudklänning mer än en gång! Ett toppenkoncept helt enkelt. Tusen tack Liza och Per för att jag fick vara med på era bröllop, det var underbart roligt.

Bröllopsfotograf Holmanäs gård


Bröllopsfotograf Holmanäs gård


Leverantörer:

Brudklänning- Wedding store
Kostym – Brothers
MUA + frisör: Fab by Thell (Frida Thell)
Florist: Fröken Ofelia (Josefine Ryde)
Catering – Mersmak
Konditor – Leve