Bröllop på Lillegård. Brudpar i golden hour.

Anna & Adam – Lantligt bröllop på Lillegård

Anna och Adam valde att hålla sitt bröllop på den charmiga gården Lillegård utanför Lund. Vigseln hölls i den historiska Klosterkyrkan.

Förberedelser och personliga detaljer

Dagen inleddes hos Adam i centrala Lund, där han gjorde sig redo omgiven av vänner och familj. Perfekt med en bror som kan hjälpa till att knyta slipsen! Insidan av kostymen var broderad med namn och datum, en fin detalj! Anna spenderade morgonen hemma hos sina föräldrar med sitt tjejgäng.

Första mötet i Stadsparken

Brudparet möttes första gången för dagen i Stadsparken där vi gjorde en first look och tog porträttbilder. Det passade ju utmärkt eftersom det var där de hade sin allra första dejt.

Högtidlig ceremoni

Vigseln i Klosterkyrkan var fin och högtidlig. Prästen gjorde det hela lättsamt genom att inkludera “keep calm and get married” i sitt vigseltal. Adams syskon spelade och sjöng “Your song” och Annas farfar fångade ögonblicket med sin engångskamera. Pärlsocker i mängder kastades över brudparet utanför kyrkan.

En fest att minnas på Lillegård

När man planerar bröllop på Lillegård är det superfint att hålla minglet i trädgården, vilket även Anna och Adam gjorde. Sedan gick gästerna in den vackert dekorerade ladan för att äta bröllopsmiddag och fira ytterligare. Anna hade designat alla trycksaker själv, imponerande! Tal hölls och tårar gräts, servetter användes givetvis till att torka tårarna bakom glasögonen.

Dans, dans, dans

Kvällen fortsatte med att brudparet fick dansa i solnedgången framför min kamera, följt av spex och sång från gästerna när vi kom tillbaka in i festlokalen. Det serverades ostar och kakbuffé och även en whiskeybar fanns att tillgå. Efter brudvalsen fylldes dansgolvet omgående av danssugna bröllopsgäster och stämningen var på topp.

Tack Anna och Adam för att jag förtroendet att fotografera er dag!

Höjdpunkter


Här kan ni se ett bildgalleri med några höjdpunker från dagen.

Leverantörer


Lillegård

En rustik gård norr om Lund, perfekt för er som planerar ett lantligt bröllop.

SE BILDER FRÅN FLER

bröllop

SKA NI OCKSÅ

GIFTA ER?

Gillar ni bilderna ovan? Kontakta mig och se om jag är tillgänglig på er bröllopsdag! Det gör ni enklast genom att fylla i kontaktformuläret, berätta mer om era bröllopsplaner och vilket datum det gäller. Hoppas vi hörs!