Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård – Linnea och Christian

Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård

Redan när jag träffade Linnea och Christian på mötet inför bröllopet fick jag en himla härlig känsla. De var så himla gulliga och jag visste att det här var ett bröllop som verkligen passade mig som handen i handsken. De valde att hålla sitt bröllop på nystartade Helmerslunds gård och det är alltid kul att se nya platser tycker jag.

First look

På bröllopsdagen mötte jag upp Christian först för att styra upp en first look. Vi höll till vid Smygehus havsbad och jag bad Christian gå längst ut på bryggan för att vänta in Linnea. Vi fotograferade vid havet innan vi åkte vidare till kalkugnarna. Det fina med Helmerslund är att det finns väldigt många bra fotoställen i närheten. Tacksamt när man inte känner för att åka så långt från vigselplats och lokal, eller om man har en tight tidsplan.

Utomhusvigsel

Vigeln hölls utomhus på trädäcket framför en otroligt vackert smyckad vigselbåge. Hela miljön på Helmerslund är oerhört vacker och just den här vigseln var verkligen något utöver det vanliga. När man har en borglig vigsel kan man göra den precis hur lång eller kort man vill. Linnea och Christian hade väldigt många vänner som spelade, sjöng och läste dikter under ceremonin. Så fantastiskt duktiga och talangfulla vänner! Brudparet läste egna löften till varandra och publiken sjöng med i allsångerna utan att tveka.

Vackra detaljer

I festlokalen hade brudparet gått all in. För att pynta festdelen och baren ordentligt hade de köpt soffor och levererat dessa till lokalen. Att blommor är viktigt för dem syntes också tydligen i den vackra dukningen. Och inte minst på Linneas otroligt vackra bukett. Vinrött och smutsrosa är ju en oslagbar färgkombination. Blommorna är gjorda av Florera.

Tack

Tusen tack fina Linnea och Christian för att jag fick vara en del av er dag, det var ett nöje att få jobba som bröllopsfotograf på Helmerslunds gård!

Publicering

Bröllopsbloggen Sisters in Law har publicerat det här bröllopet på sin blogg! Se inlägget här. Så här skrev Linnea och Christian om mig på bloggen:
“Vi träffade även Sanna Dolck, vår fotograf, på en bröllopsmässa i Malmö. Vi gillade hennes foton, stilen och färgerna, hon hade i sitt utställningsbås, och pratade en stund med henne. Vi hade sen innan tänkt att det var viktigt att man klickade med fotografen, för det är den personen som kommer föreviga bröllopsdagen. Och det var nog just det vi kände med Sanna när vi träffade henne första gången, hon var väldigt öppen och trevlig och hade ett lättsamt sätt som gjorde det enkelt att vara sig själv. Och nu i efterhand är vi otroligt glada att vi valde Sanna. Hon var en klippa under fotograferingen. Vi fotade våra porträttbilder innan vigseln, och även att vi båda hade en del nerver kunde vi slappna av och det blev en fin stund för oss att bara vara vi. Och vi är otroligt nöjda över bilderna hon tog!”

Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård Bröllopsfotograf på Helmerslunds gård


Leverantörer:

Plats: Helmerlunds gård
Brudklänning: PartyWorld
Smoking: Frackhuset i Lund
Skor: Gatuzo
Ringar: Sandeström de Wit
Hår och makeup: Larsson & Lange
Skägg och hår: The Barber
Catering: Matmakarna
Blommor: Florera


Funderar ni på att boka bröllopsfotograf? Kolla på min portfolio eller kontakta mig!