Fina ord från kunder

Mina kunder är fantastiska! Jag är så himla tacksam först och främst för att de låter mig vara med på en av sina viktigaste dagar i livet, och att de sedan efter fotografering och bildleverans tar sig tid att skriva så sjukt fina ord och recensioner om mig. Det gör mig så genuint glad i hjärtat och jag rodnar på riktigt när jag läser dem. Tusen miljarders tack, underbara ni! Skrolla vidare för att läsa och ta del av ett gäng recensioner från bröllopsfotograferingar jag har gjort.

 

Brudpar 2018
“Vi kunde inte vara mer nöjda över valet av Sanna som vår bröllopsfotograf, både sett till de fantastiska bilder som hon tog under hela dagen som verkligen fångade vår dag på ett helt fantastiskt sätt men även för Sanna som person. Trevlig, personlig, förstående och tillmötesgående var egenskaper som gjorde att vi kände oss väldigt bekväma med henne. Det kombinerat med att Sanna är en väldigt duktig fotograf gjorde att hon kändes som en naturlig del av bröllopet, som en i familjen helt enkelt!“

Brudpar 2017
“Vi kände oss väldigt trygga med Sanna som fotograf
på vår bröllopsdag. Dels för att vi visste att bilderna
skulle bli hur fina som helst, men också för att vi
redan från början upplevde Sanna som en seriös,
sympatisk och kreativ fotograf. Vi är så glada över
och otroligt nöjda med bilderna från bröllopet.
Det är VI som är på bilderna, och
ändå med Sannas konstnärliga touch.”

Brudpar 2018
“Första gången vi träffade dig sa det “klick”. Jag (bruden) hade sett en del av dina bilder tidigare och var så nyfiken på vad du hade att erbjuda. Personkemi var väldigt viktigt för oss då man faktiskt ska dela en av de största dagarna i sitt liv tillsammans med en person man i de allra flesta fall inte träffat tidigare. När vi träffat dig så var det så självklart. Det här är Vår bröllopsfotograf! Och den känslan följde under hela vår resa och än idag. Vi är stumma av beundran för ditt engagemang i oss. Före, under och efter dagen D. Uppladdning med julkort, mail och möte. Love it! Din förmåga att lära känna oss och veta precis vad som är viktigt. Vi kände oss ALLTID trygga med dig. Vi vill rikta världens största TACK till dig. Du förevigade vår dag på ett fantastiskt sätt och vi kommer tack vare dig alltid kunna njuta och minnas den och Dig, Vår bröllopsfotograf.”

Brudpar 2018
"Sanna är en underbar bröllopsfotograf, kompetent och inlyssnande. Varje detalj har hon en plan för. Inte en endaste gång under vår bröllopsdag kände jag mig besvärad eller obekväm, utan det kändes helt naturligt. Hon överträffade verkligen våra högt ställda förväntningar och skulle varmt rekommendera henne till alla som är ute efter en extraordinär bröllopsfotograf."

Brudpar 2018
"Härligt att få samarbeta med ett proffs. Underbara bilder och situationer, kan varmt rekommenderas. Tack för fantastiska bilder. Och tack för att du gör det lilla extra som betyder så mycket. Gästerna tyckte du var kanon. Du har gett oss minnen för livet i form av dina bilder och fångat så underbara ögonblick. Vi är så glada att vi valde just dig."

“Fotograferingen var som en förfest inför vigseln och festen, och fick oss att släppa all nervositet.”

Brudpar 2015

Brudpar 2017
"Våra bilder blev en dröm och vi är fortfarande så förvånade över att båda lyckades bli så bra. Antar att det är för att vi kände oss så bekväma med dig och allt kändes bara helt naturligt och underbart. Det var en fröjd att bli fotograferad av dig."

Brudpar 2017
"Sanna var en helt perfekt bröllopsfotograf. Hon tog fantastiska och kreativa bilder med ett fantastiskt ljus. Hela hennes upplägg och genomförande var enormt professionellt och vi var enormt nöjda med resultatet. Vi rekommenderar enormt starkt Sanna!"


 

Bröllopsfotograf i Skåne
med bas i Malmö
Tillgänglig i hela
Sverige & utomlands

 

Följ mig på instagram!

1 vecka sen
 • 60
 • 2
2 veckor sen
 • 42
 • 1
3 veckor sen
 • 37
 • 6
1 månad sen
 • 44
 • 3
1 månad sen
 • 46
 • 5
2 månader sen
 • 79
 • 5
Skriv och tryck enter