Bröllopsfotograf Strövelstorps bygdegård

Bröllopsfotograf Strövelstorps bygdegård – Emma & Björn

Emma & Björn

Bröllopsfotograf Strövelstorps bygdegård

Den 8/8 ställde Emma och Björn till med bröllop på Strövelstorps bygdegård. Datumet var ett av sommarens mest populära och det var en underbar, och helt fantastiskt varm dag (typ 30 grader). Pandemin fick brudparet att planera om lite grann gällande antalet gäster som var med på middagen, men i övrigt kunde dagen fortlöpa ungefär som de tänkt sig.

First look och gruppfotografering

Emma gjorde sig i ordning med sina tärnor inne på bygdegården och en hel del fnissande förekom. Sedan fotograferade vi  first look i trädgården där Emma sakta gick fram till Björn och nöp honom i rumpan när han skulle vända sig om. Det var varken Björn eller jag beredda på!

Vi tog också bilder tillsammans med tärnor och bestman. Jag hade med mig en liten handfläkt vilken var väldigt uppskattad där under gruppfotograferingen då det nog var som allra varmast under dagen.

Porträtt i skogen

Emma och Björn älskar att spendera tid ute i naturen så vilken miljö vi skulle ta porträttbilderna i var självklart. Vi tog vackra bilder inne i en mindre skog, och för att få lite variation i bilderna hade vi även ett andra ställe, en åker, där vi också tog lite bilder. Jag tycker det är fint när man kan koppla ihop brudparets personligheter med platserna man fotograferar på.

Vigseln hölls i bygdegårdens trädgård framför humlen, och alla gästerna satt eller stod i ett tält som skyddade mot solen. Emma och Björn sa ja, tårar fälldes och sedan dansade de ut innan de blev gratulerade av släkt, familj och vänner. Så fint!

Pompoms och handsprit

Under minglet åkte vi iväg en kort bit och tog lite fler bilder medan gästerna roade sig med lekar. Brudparet hade dukat så fint inne i lokalen med vimplar, pompoms och handsprit (2020 års nya tillägg). Jag var med i början av middagen och fotograferade ett par, tre tal. På vägen hem stannade jag i Helsingborg för ett dopp i havet. Sanningen är att det aldrig är så lätt att doppa sig som efter ett lyckat bröllop i 30 graders värme. Underbart!

Stort tack Emma och Björn för att jag fick vara med på er härliga dag!

Bröllopsfotograf Strövelstorps bygdegård


Bröllopsfotograf Strövelstorps bygdegård


Sugen på att se fler bröllopsbilder?
Klicka dig vidare till bloggen!