2020 – det märkligaste året än så länge

2020 var året som verkade slå alla rekord i bröllopsbranschen. Jag hade fler bröllop bokade än någonsin och det såg ljust ut. Mina mål om antal bröllop och omsättning i företaget såg ut att uppfyllas och jag såg verkligen fram emot säsongen. Sen vändes allt uppochner när pandemin kom och vi blev alla tvungna att anpassa oss för att hålla både oss själva och våra nära och kära friska och trygga. Festlokaler gick i konkurs, restriktioner angående antal gäster infördes och bröllop efter bröllop flyttades till 2021 eller ställdes in helt och hållet.

Men det var verkligen inte tanken att det här skulle bli ett deppigt inlägg om det konstiga år som 2020 blev, utan ett litet hyllningsinlägg till de brudpar som faktiskt genomförde sina bröllop och som gjorde det på ett så fint och smittsäkert sätt. (Handspriten blev det nya inslaget för i år!) Jag är så väldigt tacksam för att ni valde att hålla era bröllop trots allt krångel ni haft med planeringen. Det var så roligt att få fotografera bröllop även det här året och jag tror att jag i framtiden kommer tycka att just de här bröllopen var extra minnesvärda.

Så stort tack till Liza & Per, Emma & Björn, Anna & Johan, Kim & Lukas och Carolin & Mikael. Tack vare er fick jag göra det jag älskar. Ni är bäst!