Bröllopsfotograf Mossbylund

Bröllopsfotograf Mossbylund – Kim & Lukas

Kim & Lukas

Bröllopsfotograf Mossbylund & Katslösa kyrka

Kim och Lukas träffade jag första gången när jag fotograferade deras vänners bröllop. Redan där och då bad Kim om ett visitkort och jag har hoppats på att få fotografera deras bröllop sedan dess. Kim gjorde stort intryck som toast madam när hon klippte av Lukas slips för att inviga festen, för man brukar ju klippa ett band när man inviger saker.

Tyvärr är det inte alltid så lätt att planera bröllop och många saker kan komma emellan. En pandemi till exempel. Trots en festlokal som gick i konkurs och begränsningar gällande antalet gäster blev det bröllop till slut ändå. Och så bra det blev!

Livesänd vigsel och oväntad utgångslåt

Vigseln hölls i Katslösa kyrka och brudparet såg varandra först när Kim klev nerför altargången. ”Du är allt” med Sonja Aldén och ”You’re still the one” med Shania Twain spelades. Extra fint var att brudens pappa överraskade med att spela gitarr i en av låtarna utan att brudparet visste det på förhand. Hela vigseln livesändes dessutom i ett privat event på Facebook för de som inte kunde delta.

Jag gillar när brudparen visar sina personligheter och det kan man verkligen säga att Kim och Lukas gjorde när det var dags att tåga ut ur kyrkan som man och fru. Eftersom de älskar hockeylaget Malmö Redhawks spelade de deras mållåt samtidigt som deras dotter viftade med en Redhawksflagga. Kul!

Mingel, limo och porträtt på Mossbylund

Efter riskastning och gratulationer hölls ett lite längre mingel på kyrkans baksida. Det bjöds på en lättare lunch, bubbel, lekar, tal, goodiebags och trubadurer som spelade vackert. Därefter skildes gästerna åt då ungefär hälften åkte hem och den andra hälften åkte vidare för middag och fortsatta festligheter.

Kim, Lukas och barnen tog limousinen till Mossbylund där vi fotograferade porträtt på stranden nedanför hotellet. En så fin plats och ett busigt och spexigt brudpar gjorde att vi fick superfina bilder.

Tusen tack Kim och Lukas för att jag fick vara en del av er dag!

Bröllopsfotograf Mossbylund


Bröllopsfotograf Mossbylund


Nyfiken på slipsklipparbilden? Spana in blogginlägget från Louise och Henriks bröllop.


Vill ni se fler bröllopsbilder?
Klicka er vidare till bloggen!