bröllopsfotograf sireköpinge

Bröllopsfotograf Sireköpinge kyrka – Karolin & Erik

Karolin & Erik

Bröllopsfotograf Sireköpinge kyrka

Karolin och Erik träffades på en julfest i Lund hos en gemensam vän. Fyra år senare var det dags för bröllop och jag mötte upp brudparet på Kågeröds värdshus där de gjorde sig i ordning i varsitt rum. Jag och Erik gick före ned till platsen där vi bestämt oss för att göra en first look. Sedan kom Karolin gående längs med grusgången. Älskar dessa ögonblick då det är så mycket pirr i magen och känslor utanpå. Vi passade på att ta några bilder tillsammans med familjen och även med följet. Brudtärnorna hade inga buketter utan ringar klädda med blommor istället. Superfint, och enkelt att bara slänga över armen när man behöver använda båda händerna. Jag, Karolin och Erik gick sedan vidare och fotograferade ensamma. Skog, en allé och ett fält med massa vindkraftverk fick bli dagens locations.

Vigseln hölls i vackra Sireköpinge kyrka. Erik gick in med sin mamma, sedan kom tre tärnor och en bestman, sedan gick Karolin in med sin pappa (enligt amerikansk tradition då Karolin vuxit upp i USA). Erik mötte upp på halva vägen och så gick han och Karolin tillsammans sista biten. Vänner till brudparet sjöng och spelade och sedan lästes några texter.

När vigseln var klar tog vi en stor gruppbild med alla gäster innan de hoppade in i en buss som körde dem den korta biten till Hedegårdens stenlada. Brudparet åkte en väldigt cool gammal bil till festen. Tack Karolin och Erik för att jag fick vara med på er dag!

 


Klicka på bilderna för att se dem större.


Bröllopsfotograf Sireköpinge kyrka
Sugen på att se fler bilder – klicka dig vidare till bloggen!