bröllopsfotograf norrviken

Bröllopsfotograf Norrviken – Malin & Jimmie

Malin & Jimmie

Norrvikens trädgårdar, Mariakyrkan, Båstad

Malin och Jimmy träffades i Växjö när de båda pluggade på universitetet. Jimmie gick i samma klass som Malins syster, som var den som sedan presenterade dem för varandra. Och det var ju en himla tur att hon gjorde det! Enligt brudparet var det kärlek vid första ögonkastet!

Nedan kan ni se ett gäng bilder från Malin och Jimmies vackra höstbröllop på Norrviken utanför Båstad. Norrvikens trädgårdar är otroligt vackert under alla årstider och det var inte direkt någon brist på vackra miljöer att fotografera i. Just under hösten exploderar ju färgerna och det finns så många mysiga platser att fotografera på. Den japanska trädgården var extra vacker just den här dagen. Jag, Malin och Jimmy startade med en first look i trädgården och fortsatte sedan med bilder tillsammans med familjen och följet.

Mariakyrkan i Båstad blev platsen för vigseln. Brudparet hade en solist som sjöng ”Utan dina andetag”, en av Malins favoritlåtar sedan tonåren, och ”Kärleksvisan” eftersom den har en så vacker text. Efter kramar, gratulationer och riskastning brummade brudparet iväg i en grön minicooper och mötte sedan upp alla sina gäster på Norrviken för en ordentlig fest.

Stort tack Malin och Jimmie för att just jag fick vara med på er dag!


Klicka på bilderna för att se dem större.
Bröllopsfotograf Norrviken.

Bröllopsfotograf Norrviken


För er som är nyfikna på leverantörerna:
Brudklänning: Proms and weddings. Makeup & hårt: Pretty Darling, Victoria Klinenstierna.
Florst: Sollidens blommor. Festlokal: Norrvikens trädgårdar


Sugen på att se fler bröllopsbilder?
Klicka dig vidare till bloggen!