Bröllopsfotograf Bjerreds saltsjöbad

Bröllopsfotograf Bjerreds saltsjöbad – Elina & Johan

Elina & Johan

Bjerreds saltsjöbad, Långa bryggan, Bjärred

 

Elina och Johan hade först bokat ett kortare paket men valde sedan istället att ha med mig från förberedelser till fest. Det är så roligt att få vara med hela dagen och föreviga allt som händer, och dessutom är det fantastiskt kul för brudparet att ha bilder från alla moment.

När dagen väl var kommen mötte jag upp Elina och Johan hemma hos dem. Där var det fullt ös. Barnen skulle väckas, duschas och även brudparet skulle bli klart. Peggy var inte glad, men Bill däremot var supernöjd med att äntligen få ha på sig sina nya snabba skor som han gärna visade upp. Makeup-artist och frisör var på plats, brudparet skålade och drack bubbel med sitt följe. Vi gjorde en snabb first look i trädgården innan vi drog oss ner mot vigseln som hölls vid Långa längan.

Det var 29 grader i skuggan och alla gästerna stod och väntade på brudparet. John Venkiahs jazzband förgyllde både vigsel och mingel och var grymt duktiga. Elina och Johan gick fram tillsammans med sina barn men Peggy ville absolut inte vara ensam en enda sekund så Johan och Elina fick hålla henne nästan hela vigseln. Det var avslappnat och stämningsfullt och blev en så himla charmig och lekfull vigsel. Bill levererade ringarna på en jättefin ringkudde som han hade gjort själv. Älskar sånt!

Efter vigseln tog vi några gruppbilder och sedan vandrade gästerna bortåt festlokalen på Långa bryggan för att mingla. Jag och brudparet tog lite bilder längs vägen och försöka hitta skugga. Eftersom det var så himla vackert väder så var stranden fullproppad och folk badade som galningar.

Festlokalen Bjerreds Saltsjöbad ligger längst ute på Långa bryggan och har stora fönster ut mot havet, väldigt vackert ställe. Toastmadams var helt fantastiska med massor av roliga skämt och upptåg. Många skratt och en informell och avslappnad dag var ju precis vad brudparet ville ha, och så blev det.

När solen sjönk bakom horisonten gick jag, Elina och Johan ut och fotograferade lite till. Solnedgången just den här dagen var helt magisk. Tack Elina och Johan för förtroendet! Jag älskade att fotografera ert bröllop!

 


Klicka på bilderna för att se dem större.

 

Bröllopsfotograf Bjerreds Saltsjöbad


För er som är nyfikna på leverantörerna:
Brudklänning: Skräddarhuset. Makeupartist & frisör: Anna Hertze. Florist: Blomsterpågen. Musiker: Jon Venkiah med band DJ: Rob Love. Catering & konditor: Långa bryggan.


Sugen på att se fler bröllopsbilder – klicka dig vidare till bloggen!