bröllopsfotograf örum 119

Bröllopsfotograf Örum 119 – Liza & Per del 1

Liza & Per – del 1

Bröllopsfotograf Örum 119

Liza och Per planerade sitt bröllop till den 6:e juni 2020. Ju fortare dagen närmade sig desto mer osäkert blev det om de skulle kunna hålla festen så som de planerat. Till slut valde de att ha en intim vigsel och middag med de åtta allra närmaste familjemedlemmarna och istället spara den stora festen till juli (se del 2!). Örum 119 fick bli platsen och det är verkligen ett toppenfint ställe på Österlen som jag varmt kan rekommendera även till andra brudpar.

Vi startade med några förberedelsebilder inne i Norrgavelhuset och sedan var det dags för first look. Självklart var brudparets gulliga tax Elsa med också! Så fint att hon också var uppklädd med blommor, eller hur?

Brudparet hade pyntat vigselplatsen utanför hotellet så fint med bland annat fantastiska blommor från Fröken Ofelia. Musik spelades, tårar fälldes och familjer överraskade med sång (!), och självklart sa brudparet ja. De nygifta firades på innergården med konfetti, kramar och egengjord öl speciellt framtagen för den här dagen, så kallad Wedding Pale Ale.

Innan det var dags för middag i växthuset åkte jag, Liza och Per och tog några porträttbilder vid ett vackert fält i närheten. Jag tycker att dagen blev en fin påminnelse om att även små bröllop är något alldeles extra och att man verkligen ska göra det som passar bäst för en själv. I just det här fallet blev den 6:e juni som en liten aptitretare inför bröllopsfesten i juli, som jag började längta till direkt. Den kan ni läsa om i del två!

Läs del 2 här.


Bröllopsfotograf Örum 119


Vill ni se fler bröllopsbilder?
Klicka er vidare till bloggen!