Bröllopsfotograf Hovs hallar

Bröllopsfotograf Hovs Hallar – Anna & Johan

Anna & Johan

Bröllopsfotograf Hovs hallar

Jag träffade Anna och Johan redan hösten innan deras bröllop då de hade bokat en porträttfotografering hos mig (Se bilder från fotograferingen här: Fotografering Hovs Hallar). Det var fantastiskt att komma tillbaka till Hovs hallar och fotografera bröllopet, som vi hade längtat allihopa!

Litet och intimt

Brudparet hade redan från börjat planerat en intim vigsel och middag med bara de närmaste närvarande. Vi startade dagen med en jättefin och känslosam first look. Det finns typ inget finare än när brudparet visar känslor! När vi hade hämtat oss (mig inkluderad) traskade vi runt i naturreservatet och tog fler bilder både bara med brudparet, men också med deras supercharmiga och för dagen så fint uppklädda stafford bullterrier Bosse.

Utomhusvigsel

Sedan var det dags för brudparet att gömma sig bakom en buske och invänta gästerna. En kort stund senare kom vigselförrättare, familj och vänner ner till platsen där brudparet valt att ha sin vigsel. Så vackert beläget mitt i naturen med utsikt över havet och Hovs hallars gröna kullar. När Anna och Johan kom gående fastnade Anna med klänningen i en buske, vilket ledde till härliga skratt och avslappnad stämning.

Middag

Efter vigseln tog Anna och Johan täten och ledde sina gäster upp till restaurangen på Hovs hallar där de fått ett härligt ljust rum på ovanvåningen med utsikt över havet. Middag åts, skämt drogs och lekar lektes. Något extra fint var att det fanns en inramad bild på Annas pappa i rummet. Även i buketten fanns han med på en berlock. Två väldigt fina sätt att hedra dem som inte finns mer, men att ändå ha dem närvarande under dagen. Kärlek!

Trots att väderleken lovat regn kom det bara ett fåtal droppar. Brudparet hade hoppats på en fantastisk solnedgång, men istället gick vi ut och fotograferade några bilder under den så kallade blå timmen. Oavsett om det är en vacker solnedgång eller inte är det fantastiskt att komma ut ett tag från middagen och bara andas, kramas, pussas och bli fotograferad när man är avslappnad och lycklig.

Anna och Johan, stort tack för att jag fick vara med på er dag, jag älskade det!

Bröllopsfotograf Hovs hallar


Bröllopsfotograf Hovs hallar


Vill ni se fler bröllopsbilder?
Klicka er vidare till bloggen!