bröllopsfotograf ängavallen

Bröllopsfotograf Ängavallen – Maria & Mats

Maria & Mats

Ängavallen och Håslövs kyrka

Maria och Mats valde att hålla sitt bröllop på fina Ängavallen utanför Vellinge. De hade anlitat en bröllopskoordinator för sin stora dag, Cecilia Sargéus, som var den som höll i alla trådarna och fick dagen att flyta på. Temat var mycket färg, blommor och blått i olika nyanser.

Vi gjorde en first look ute i parken som blev fin och känslosam. Helt plötsligt kom det en katt som satte sig på släpet till Marias klänning. Vi blev ganska förvånande, men det var bara den första av alla ”kattincidenter” denna dag.

Gästerna bussades den korta biten från Ängavallen till pampiga Håslövs kyrka där vigseln hölls. Brudparets sammanlagt fem döttrar gick in först, sedan kom brudparet till tonerna av Mendelsohns bröllopsmarsch. Sedan spelades “Underbart”, “Kärleken är vår”, “Ode to joy” och utgångslåten “Love is all around”. Efter kramar och gratulationer åkte brudparet en tur i Mats schyssta bil. Snygga bilar är ett av hans största intressen så självklart skulle de åka en sådan till festen.

Minglet hölls i parken utanför festlokalen och innan brudparet anlände var det en kattunge som stal allas uppmärksamhet när den gick runt och charmade gästerna och blev klappad och gosad med.

Efter förrätten smet vi ut för en kort fotografering i kvällsljuset. Vi hann fånga en del solstrålar innan det var dags att vända tillbaka till festen. Då fick vi följe av dagens tredje katt. Mysigt att den strök sig mot våra ben hela vägen tillbaka. Livet på landet asså!

När middagen var slut startades en peppig låt och alla gäster bildade tåg och dansade ut ur festlokalen till gårdsplanen där en fantastisk eldshow underhöll gästerna. Häftigt!

Tack Maria och Mats för att jag fick vara med på er bröllopsdag!

Bröllopsfotograf Ängavallen


Klicka på bilderna för att se dem större.

 

Bröllopsfotograf Ängavallen


För er som är nyfikna på leverantörerna:

Bröllopskoordinator: Cecilia Sargéus. Brudklänning: Proms and weddings. Kostym: Pelotte. Tärnklänningar: Weddingstore. Eldshow: Illumina.


Sugen på att se fler bröllop?
Kika in på bloggen.