bröllopsfotograf lorensdal

Bröllopsfotograf Lorensdal – Alexandra & Daniel

Alexandra & Daniel

Södra Åkarps kyrka, Lorensdal, Vellinge

 

Alexandra och Daniel planerade sitt bröllop i över två år. Visionen för bröllopet var lantlig lyx och det lyckades de verkligen med. Jag mötte upp brudparet under deras förberedelser i Höllviken. Alexandras mamma och moster bor i varsin fantastisk och ljus lägenhet och de ligger dessutom vägg i vägg. Alexandra var i den ena med sin dotter, tärnor, mamma och moster. Daniel höll till i den andra lägenheten med sin son, best man, marskalkar och Alexandras morfar. Så enkelt att springa emellan och fotografera alla viktiga ögonblick i båda lägenheterna.

Brudparet hade verkligen lagt tid på detaljer. På varje tärnklänning hängde en liten lapp med tärnans namn, alla tjejerna hade kimonos med ”bride squad” tryckt på baksidan. Daniel hade fixat små presenter till sitt följe, en fin liten låda med bland annat strumpor och något gott att dricka. Musiken strömmade ur högtalarna, stämningen var på topp och de hade planerat väl och hade därför gott om tid. Skönt att inte behöva stressa.

 

”Vem som helst kan gifta sig nykär, men att gifta sig
efter 15 år och två barn, det är riktig kärlek det”.

Saxat ur Daniels tal till Alexandra. 

 

Vigseln hölls i vackra Södra Åkarps kyrka. Höjdpunkten, förutom när brudparet sa ja till varandra och kysstes för första gången som man och fru, var när brudparets dotter Isabella sjöng tillsammans med sina kusiner. Jag har på riktigt aldrig hört så mycket snörvel och snyftande i kyrkan under en vigsel tidigare. Jag kunde inte heller låta bli att snyfta lite, tur att man har kameran att gömma sig bakom ibland. Barn som sjunger alltså…

Efter vigseln poppades det massor av fjärilskonfetti utanför kyrkan för att fira. En så härlig stund! Kramar och lyckönskningar delades ut och sedan åkte gästerna till Lorensdal samtidigt som jag och brudparet åkte vidare för fotografering. Åskan hängde i luften vilket bidrog till ett vackert ljus och en dramatisk himmel. Magiskt!

Även vid festlokalen var detaljerna noga planerade, alla mingellekar och aktiviteter var grymma, dukningen och pyntningen av lokalen också.

Strax efter huvudrätten stal jag med mig brudparet bort till en åker och tog några bilder i kvällsljuset. Alexandra och Daniel var (och är) så himla kära i varandra och det var så underbart att fotografera deras bröllop. Jag åkte hem till Malmö alldeles lycklig och varm i kroppen. Tusen tack för att jag fick äran att vara med på er bröllopsdag Alexandra & Daniel!

 


Klicka på bilderna för att se dem större.

 

 

 

 

För er som är nyfikna på leverantörerna:
Brudklänning:  Wedding store. Hårsmycke: The wild rose accessories. Smycken: Caroline Svedbom, Lily and rose, Vellinge ur & guld. Makeupartist: Terese Oaulsson – Kräm hudvårdsstudio Malmö. Frisör: Skills. Florst: EG-blomman. Filmare: JNL Film. Festlokal: Lorensdal. Cateringfirma: Annars Matbyrå. Konditor: Playbake


Sugen på att se fler bilder – klicka dig vidare till bloggen!