Bröllopsfotograf i Halmstad – Mikaela och Pierre

Bröllopsfotograf i Halmstad

I somras fick jag jobba som bröllopsfotograf i Halmstad också! Mikaela och Pierre hade ett helt underbart bröllop på Svarta Örnshuset i augusti. Då Pierre är från Frankrike och Mikaela från Sverige körde de svensk fransk fusion som tema. Mikaela sa ”Qui” och Pierre ”Ja” under vigseln.

Vi började dagen med att göra en first look utanför lokalen. Älskar de här ögonblicken då det blir så mycket känslor på så kort tid. Verkligen vackert!

Vigsel utomhus

Den borgliga vigseln hölls på trappan utanför huset och solen sprack upp precis lagom till den började. Eftersom det var en hel del internationella gäster hölls vigseln på engelska. Kul också att brudparets mops Sonny var med, dagen till ära uppklädd i kostym.

Pingismingel

Alla gästerna blev serverade bubbel och fick mingla en liten stund innan brudparet steg ut till tonerna av ”Who let the dogs out” och fick ris i håret, skorna, bh:n och glasen. Sånt som hör till, ni vet.

Under minglet ställdes det fram ett pingisbord. Snacka om icebreaker! Alla var med på rundpingis, och till och med bestman som brutit benet spelade någon match eller två. Det serverades snittar och popcorn och Sonny var snäll nog att hjälpa till med att städa upp de popcorn som landat på marken.

Sju flaskor champagne

Strax innan middagen var det dags för champagnesabrering. Inte mindre än sju flaskor sabrerades, de första två flaskorna öppnades av brudparet och resten av vänner och familj. Jag fick tips om hur man gör och ska definitivt prova någon gång. Och visst hade de en väldigt schysst sabel för ändamålet?

Middag och fest

Vid honnörsbordet satt brudparet och följet, lite ovanligt att inte ha med familj eller föräldrar, men som ni kan se på bilderna hade de sjukt kul! Toastmasters höll nivån på topp och det var kul att bli omnämnd som fotograf också såklart. ”And leave the photographer alone, she’s not your personal selfiestick”. Skrattade så mycket åt detta!

Jag hann sno med mig brudparet ut en sväng till på kvällen för att ta några sista porträtt innan jag slutade för dagen. Jag bad Pierre viska något snuskigt till Mikaela och de brast ut världens största skratt. Underbart!

Innan de gick in och fortsatte festen spelade de en match pingis mot varandra, barfota i gräset. Fint så.

Tack!

Tusen tack Mikaela och Pierre för att jag fick fotografera er fantastiska dag, jag älskade det!


bröllopsfotograf svarta örnshuset Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i HalmstadBröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstadbröllopsfotograf svarta örnshuset Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad Bröllopsfotograf i Halmstad

Bröllopsfotograf i Halmstad

Bröllopsfotograf i Halmstad bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshusetbröllopsfotograf svarta örnshuset halmstadbröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset bröllopsfotograf svarta örnshuset

Letar ni bröllopsfotograf i Halmstad eller någon annanstans? Kolla på min portfolio eller kontakta mig!