bröllopsfotograf hedegårdens stenlada

Bröllopsfotograf Hedegårdens stenlada – Nadja & Marcus

Nadja & Marcus

Hedegårdens stenlada, Sireköpinge

Nadja och Marcus träffades på ett beachparty på Cypern och det slutade med att de umgicks hela semesterveckan. På bröllopsdagen var det exakt 11 år sedan de träffades för första gången.

Jag mötte upp Nadja och Marcus hemma hos dem i Borstahusen. Där var det full rulle med smink, hår, kläder och alla gjorde sig i ordning tillsammans. Marcus mamma “råkade” också lägligt nog gå förbi huset med hunden precis när vi skulle gå ut och kicka i gång porträttfotografering tillsammans med följet, haha. Men hon lovade att det faktiskt var en ren slump. Därefter tog jag bilder på bara Nadja och Marcus i området. Vi stannade också en sväng vid Hilleshögs dalar för fotografering.

Vigseln hölls i vackra Sireköpinge kyrka. Nadja och Marcus gick in tillsammans och kantorn spelade och sjöng Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer. Fint!

Bröllopsfotograf Hedegårdens stenlada

Gästerna bussades till festen, som hölls bara ett stenkast från kyrkan. Hedegårdens stenlada är en jättevacker lokal med fina omgivningar som visade sig vara ultimata för golden hour. Gästerna åt förrättstapas på stående fot och sedan serverades en generös grillbuffé. All mat grillades utomhus på plats. När alla väl satt sig höll gästerna tal och spexade, brudparets photobooth var poppis och stämningen var på topp.

När solen började gå ner smet jag, Nadja och Marcus ut och tog lite bilder i den underbart vackra solnedgången. Kan det bli mer Skåne än solnedgång, öppna fält och vindkraftverk i bakgrunden? Nadja och Marcus var så gulliga mot varandra och jag ville aldrig sluta fotografera.

Brudparet dansade sin första dans utomhus. Så. Himla. Fint! Nadja hade slängt av sig skorna och dansade barfota med Marcus till ”Jag utan dig” med Håkan Hellström. Vänner och familj stod runtomkring dem med sprakande tomtebloss och det var en helt magisk stund. Därefter åts det tårta och sedan kom bandet och partyt drog igång ordentligt. Ryktet säger att brudparet inte gick hem förrän det var ljust ute igen. Stort tack Nadja och Marcus för att jag fick vara med på er fantastiska dag!


PS. Jag har fotograferat bröllop i Sireköpinge kyrka tidigare, kika gärna på bilderna från Karolin och Eriks bröllop också!


Klicka på bilderna för att se dem större.

Bröllopsfotograf Hedegårdens stenlada


Leverantörer:
Brudklänning & slöja: By Malina från Vita Vackra. Kostym: Tiger of Sweden. Fluga: John Henric. Smycken: Lilly & Rose. Florist: Solbackens blommor. Musiker: Coverkollektivet. Catering: Erikstorps Kungsgård. Konditor: Playbake.