gravidfotografering Malmö

Gravidfotografering Malmö – Tim & Amanda

Tim & Amanda

Gravidfotografering Malmö

Jag har gått och blivit faster till en liten Nils i år. Stort! Så i maj frågade jag min lillebror och Amanda om de inte ville ta lite bilder, och det ville de såklart. Som bonus hade vi också med oss Sinus, världens härligaste cockerspaniel. Just vid den här tiden blommade massvis med rosa blommor och jag hade spanat ut en fin plats mitt i centrala Malmö, nära mitt kontor. Superfin plats, men runtomkring finns en stor väg, en parkering och ett stängsel, så det gällde att jobba med vinklar för att det inte skulle synas alltför mycket. Och det gick ju bra eller hur?

 


Klicka på bilderna för att se dem större.

 

Gravidfotografering Malmö


Är du pepp på att göra en liknande fotografering?
Klicka dig vidare till pris och information om porträttfotografering.
Eller vill du se fler bilder? Spana in portfolion!