bröllopsfotograf Skåne

Bröllopsfotograf G Swensons lada – Yvette & Tobias

Yvette & Tobias

G Swensons lada, Torekov

Jag mötte Tobias och hans best man Benjamin på parkeringen vid Dagshögs stenbrott. Det var varmt och kvavt och jag ställde upp Tobias ute på åkern för en first look och vi väntade på Yvette. Där fick han stå och svettas en stund innan Yvette kom och det blev fint och känslosamt när de såg varandra för första gången. Alla inblandade hade lurat i Tobias att Yvette skulle ha på sig en marängbakelse till klänning, så han blev lite förvånad men tyckte såklart att hon var superfin.

Vi tog familjebilder innan jag och brudparet gick en vända och tog porträtt. Otroligt fina miljöer, men kanske lite knepigt med finskor, men de fixade Yvette och Tobias galant. Då det var över 30 grader den här dagen tog vi massvis med vattenpauser.

Bröllopsfotograf G Swensons lada

Vigseln hölls i vackra och ljusa Torekov kyrka. Prästen var superhärlig och rolig. Brudparets vänner sjöng och spelade ”Don’t stop believin” och ”500 miles” i nedtonade och finstämda versioner som var otroligt vackra och känslosamma. Gästerna använde vigselprogrammen som solfjädrar i värmen. Efter vigseln ställde gästerna upp i en ”korridor av lycka” som brudparet hade önskat. Sedan var det såpbubblor och sockerhjärtan för hela slanten. Ett mörkt moln drog in över oss och gav ungefär tre droppar regn innan det blev tryckande hett igen.

Brudparet åkte militärbil från kyrkan, best man körde och tutade hela vägen och brudparet fick applåder och lyckönskningar ända fram till Torekov hamn där vi stannade för att ta fler bilder. Havet har alltid betytt mycket för Tobias och även här fick brudparet klättra lite på stenarna. Det blev mycket lättare när Yvette fimpade skorna och gick barfota på stranden.

När vi kom till G Swensons lada var gästerna i full gång med femkamp innehållandes ringkastning, boule, frisbee, kubb och spotta grodor. Brudparet gjorde entré och det skålades och hurrades!

Inne i festlokalen hade brudparet pyntat vackert i grönt och blått. Eftersom det var så varmt hade de lagt tre handfläktar på varje bord som gästernas fick samsas om. Genier! Alla fönster stod på vid gavel och det var tvärdrag där det gick. Under förrätten öppnade sig himlen och regnet öste ner och jag tänkte bara att det var galet bra tajming. Flera vackra tal avlöste varandra, vinnaren i femkampen korades och jag är säker på att det blev en hejdundrande fest därefter.

Jag åkte hemåt Malmö, men stannade längs vägen och tog ett välbehövligt dopp. Det bästa på hela sommaren tror jag. Stort tack bästa Yvette och Tobias för ert förtroende! Jag hade underbart kul!

 


 

Bröllopsfotograf G Swensons lada


Leverantörer:
Brudklänning: Wedding Store. Kostym: Tiger of Sweden. Skor: Crockett & Jones. Ringar: Georg Jensen. Frisör: Larsson & Lange. Florist: Camillas blommor.


Vill ni se fler bröllopsbilder?
Klicka er vidare till bloggen!