Bröllopsfotograf Borgeby slott

Bröllopsfotograf Borgeby slott – Rebecca & Bruno

Rebecca & Bruno

Borgeby slott, Bjärred

Rebecca och Bruno höll sitt disneyinspirerade bröllop på Borgeby slott utanför Bjärred. Temat märktes tydligt på musiken och dekorationerna under dagen, och Rebecca hade till och med beställt små glasskor som placerades ut på väl valda ställen i festlokalen.

Vi möttes upp i parken för en first look. När jag sa ”Bruno, nu kommer Rebecca” blev han alldeles fnittrig och nervös. Och Rebecca var tvungen att stanna och andas flera gånger på vägen fram. Leendena och glädjen när de såg varandra för första gången var verkligen så himla fin!

När gästerna började anlända fick Rebecca och Bruno gömma sig i huset bredvid vigselplatsen. Skönt att hinna andas och chilla en stund innan det var dags för ceremonin. Gästerna drack drinkar och minglade en stund. När Bruno och hans best man kom intågande applåderade gästerna, sedan kom Rebecca in tillsammans med sin pappa till tonerna av ”What a wonderful world”. Hela vigseln hölls på engelska då många av gästerna på Brunos sida rest från Kroatien för att närvara. När Rebeccas kusin sjöng ”Can you feel the love tonight” grät alla för det var så himla vackert. Sån talang! Brudparet hade skrivit egna löften som de läste högt, det var otroligt känslosamt när de lovade varandra att alltid finnas där och lyfta varandra. När det var dags att säga ”I do” tjoade och applåderade gästerna samtidigt som de ställde sig upp. ”Ain’t no mountain high enough” drog igång på högsta volym och brudparet dansade från vigselplatsen, och gästerna var inte sena att haka på.

Istället för traditionell riskastning hade Rebecca och Bruno köpt konfettikanoner. Superfestligt, men jag skulle ändå gärna vilja komma med några tips. 1: De är svårare att poppa än man tror, ta i! 2: Håll dem på rätt håll så du inte får all konfetti i skrevet (AJ!).

Redan på minglet kom talen igång och även skoleken. Kul att dela upp det lite! Rebecca och Bruno svarade nästan samma på allt, imponerande!

Rebecca och Bruno, jag är så glad att jag fick vara med och fotografera ert bröllop. May you live happily ever after!

Bröllopsfotograf Borgeby slott.


Bröllopsfotograf Borgeby slott


För er som är nyfikna på leverantörerna:

Brudklänning: Skräddarhuset. Smoking: Suitopia.


Sugen på att se fler bröllopsbilder?
Klicka dig vidare till bloggen!