bröllopsfeber 2018

Bröllopsfeber 2018

Bröllopsfeber 2018

Att något man planerat och funderat på så länge kan gå så himla fort! Bröllopsfeber 2018 är över och jag är så himla, himla tacksam. Tack till alla er som tog er tid att komma och prata med mig, kika på mina bilder och även på dukningen jag gjort med mitt vintageporslin (Fest vid dig).

Vilken egoboost det är att få höra alla era fina ord om mina bilder, jag blir alldeles varm i hjärtat! Det är fantastiskt roligt att få höra om era planer, idéer och tankar om era bröllop. Ni har en helt magisk dag framför er! Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar kring fotografering på er dag. Mig når ni på sanna@sannadolckwall.se precis som vanligt.

Tack också till alla andra trevliga leverantörer som också stod på mässan i år, alltid lika roligt att träffa folk som jobbar i samma bransch. Det här året stod jag bredvid High court, har inte sett stället live men vad jag har hört och sett på bilder tror jag det kan bli en riktigt bra festlokal för bröllop mitt i stan. Kul också att möta upp ett gäng instagramkompisar t.ex. Bjärsjölagårds slott, Festligheter och Sargéus bröllopskoordinator med flera.

Nu säger jag tack och hej till bröllopsfeber 2018 och ser med spänning fram emot att säsongen ska börja, jag längtar!

 


Funderar ni på att boka bröllopsfotograf? Kolla på min portfolio eller kontakta mig!