bröllopsmässa

Bröllopsmässa i helgen!

Bröllopsmässa

I helgen är det dags för bröllopsmässa på Slagthuset i Malmö. Jag har stått på just Bröllopsfeber ett par gånger tidigare och det är alltid så himla kul att träffa blivande brudpar och höra om era tankar och planer. Den här gången visar jag mina bilder precis som vanligt, men jag kommer också duka upp ett bord med mitt vintageporslin (Fest vid dig) som man kan hyra till sitt bröllop. Det ska bli superkul!

Ni hittar mig i monter C4-08 som ligger precis framför scenen, så kom gärna och säg hej! Vill ni se hur min monter sett ut på Bröllopsfeber tidigare, kika på inläggen från  2016 och 2017. Jag är så himla peppad inför helgen, vi ses där!

Mässans öppettider:

Lördag 3/2: 10.00-17.00
Söndag 4/2: 11.00-16.00

Köp din biljett här eller i dörren.