Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/b/e/sannadolckwall.se/httpd.www/wp-content/viewcache/293f6939035eaa81e88852481fd87951 on line 67 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/b/e/sannadolckwall.se/httpd.www/wp-content/viewcache/293f6939035eaa81e88852481fd87951 on line 67

Bröllopsfotograf Tulseboda brunn – Emmie & Anton

Bröllopsfotograf Tulseboda brunn

Att få jobba på hemmaplan

Äntligen fick jag tillfälle att fotografera bröllop på orten där jag växt upp, nämligen Olofström. Det här var ett väldigt speciellt bröllop för mig just därför. Jag fick fotografera i den kyrka där jag själv konfirmerade mig, och med samma präst dessutom. Spännande med så många miljöer som känns som hemma. Jag älskade det och hoppas verkligen på att få fotografera fler bröllop i just Olofström.

Emmie och Anton hade ett fantastiskt bröllop. Förberedelserna gjordes på hotellet och hemma hos Emmies föräldrar. Vigseln hölls i Jämshögs kyrka som är så vacker. Festen löpte på med otroligt härlig stämning på Tulseboda brunn i Kyrkhult.

Blue hour

Det var mulet större delen av dagen och därför fick vi ingen fin solnedgång, men jag ville ändå gå ut och ta några bilder på brudparet på kvällen. Ljuset är så mjukt och fint då. Vi prickade in blue hour och var bara precis nere vid sjön som ligger jättenära festlokalen. Det är verkligen så härligt att kunna smyga iväg från festen en stund och få ett par minuter med brudparet. Ofta är de på så himla bra humör också eftersom de fått så himla mycket kärlek under kvällen.

Jag hann även med att fotografera tårtan, dansen och en liten stund på dansgolvet innan jag kunde köra hem till mina föräldrar som bor typ 10 minuter från festlokalen, har aldrig haft så nära hem efter ett bröllop!


Bröllopsfotograf Tulseboda brunn

Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn Bröllopsfotograf Tulseboda brunn

Funderar ni på att boka bröllopsfotograf? Kolla på min portfolio eller kontakta mig!

TAGS:

Föregående inlägg
Nästa inlägg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv och tryck enter

Följ mig på instagram!

1 vecka sen
 • 39
 • 0
1 månad sen
 • 56
 • 1
1 månad sen
 • 46
 • 5
2 månader sen
 • 60
 • 2
2 månader sen
 • 42
 • 1
2 månader sen
 • 37
 • 6