best nine

Mina bestnine 2017

Best nine 2017

Klart man vill göra en best nine och se vilka bilder ni gillat mest på instagram. Kul att ni också gillar några av mina favoritbilder! Men mest förvånande är väl ändå att topp 2 faktiskt är bilder på mig…? Eller? Här kommer hela listan!


best nine

9. Silje och Jørgen

Bildtext: “Idag fick fina Silje och Jørgen sina bilder.”

77 hjärtan.


best nine

8. Drömmigt på Österlen

Bildtext: “Jennie”.

77 hjärtan.


best nine

7. Vackert dekorerat

Bildtext: “Jennie och Gustav hade så sjukt många fina detaljer på sitt bröllop. Riktigt vackert!”

77 hjärtan.


best nine

6. Spåbubblor och pussar

Bildtext: “Vilken dag! Stort tack för att jag fick vara med och fotografera! #Hillvik2017.”

81 hjärtan.


best nine

5. Underbar vigselplats

Bildtext: “Happy Friday! Vad ska ni göra i helgen? Själv så åker jag till Stockholm imorgon och stannar till torsdag. Nästa vecka ska jag på bröllopsfotokonferens! Yay!”

90 hjärtan.


best nine

4. First look

Bildtext: “Rekommenderar alla brudpar att göra en first look, så mycket känslor!! (Även för fotografen som eventuellt blev lite fuktig i ögonen…).”

97 hjärtan.


best nine

3. Hav och ballonger

Bildtext: “Dessa fina gifte sig idag, stort grattis Linnea och Christian!!! Hurra!”

97 hjärtan.


best nine

2. Mitt företag 5 år

Bildtext: “Hurra! Idag har jag drivit företag i fem år! Det har varit fem år av med- och motgångar. Fem år med bröllop, konserter, festivaler, demonstrationer, reportage och må-bra-jobb. Jag är stolt över mig själv. I fem hela år har jag lyckats leva enbart på det som till en början var min största hobby. Idag har verksamheten ändrats något från när jag först startade och istället för bara dagspress jobbar jag mycket mer med bröllop. Och jag älskar det! Vem vet vilka idéer som väntar kring hörnet? Så STORT grattis till mig idag! Och stort tack till alla mina kunder som gör det möjligt.”

106 hjärtan.


best nine

1. Jag gifte mig!

Bildtext: “Ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen här de senaste veckorna, men det har en enkel och helt fantastisk förklaring; JAG HAR GIFT MIG! Precis, det är jag på bilden, tillsammans med min man Johan. Hur grymt?! Vår dag var helt magisk och det är ju förbannat synd att man bara gifter sig en gång egentligen, för det var det roligaste och bästa jag gjort. Och Johan är den absolut bästa personen i hela världen och jag ser fram emot att leva mitt liv med honom. Jag lägger ju aldrig upp bilder här som inte jag har tagit, men idag gör jag ett undantag såklart. Foto av @lokeroos.”

162 hjärtan.


best nine

Så här såg det alltså ut 2017. Nyfiken på hur min bestnine såg ut 2016? Här gör du en egen!
Och glöm inte att följa mig på instagram! Du hittar mig på @sannadolckwall.se.Funderar ni på att boka bröllopsfotograf? Kolla på min portfolio eller kontakta mig!