Webbshop fotograf Sanna Dolck

Nyhet – jag startar webbshop!

Jag fotograferar ju främst reportage och bröllop, men så insåg jag att jag tar massvis med vackra bilder som inte riktigt passar in i de kategorierna, och det är ju synd att de blir liggande på en hårddisk utan att någon får se dem. Därför finns nu möjligheten att köpa vackra fineartprintar att rama in och hänga upp på väggen. Bra va? Gå in på min webbshop för att läsa mer.

Alla bilder produceras lokalt i Malmö på beställning och skrivs ut på fineartpapper. Fineart är ett lyxigare, tjockare papper med väldigt bra kvalitét, något helt annat än en poster. Pappret är syrafritt och uppfyller ISO9706-standarden för maximal livslängd. Hoppas ni gillar det!

Nedan ser ni några av bilderna som går att köpa i shopen.

Besök shop!

Fotograf Sanna Dolck

Fotograf Sanna Dolck

Fotograf Sanna Dolck

Fotograf Sanna Dolck

Fotograf Sanna Dolck

Fotograf Sanna Dolck