Gravidfotografering Marta & Gustav

Gravidfotografering i Malmö. I somras mötte jag upp Marta och Gustav i centrala Malmö för att ta gravidbilder. Ni kanske känner igen dem? Jag fotograferade deras fantastiska bröllop på Färöarna i juli 2016. Här kan du se bilderna.

Det är väldigt roligt när man får förmånen att fotografera sina “gamla” brudpar igen. Allting flyter lite lättare då man redan känner varandra. Dessutom har ju jag varit med under en av deras största dagar i livet tidigare och det känns fint att få vara med under ännu ett stort ögonblick. Jag tycker absolut att man ska passa på att ta bilder för att föreviga magen under graviditeten. Jag tycker om att även ha med partnern på bilden och inte bara fokusera på mamman.

Extra glad är jag över att ha haft nöjet att få träffa lilla Dávur efter att jag tog de här bilderna!

Gravidfotografering Malmö. Foto Sanna Dolck

Gravidfotografering Malmö. Foto Sanna Dolck

Gravidfotografering Malmö. Foto Sanna Dolck

Gravidfotografering Malmö. Foto Sanna Dolck

Gravidfotografering Malmö. Foto Sanna Dolck