Bröllop i Växjö – Samira & Mirza

Samira och Mirza förlovade sig sommaren 2015 och tänkte gifta sig inom ett år. De valde att hålla bröllopet litet, intimt och hemligt, och hade en borglig vigsel i Växjö kommunhus där endast två vittnen närvarade.

Först fotograferade vi förberedelser i parets lägenhet och sedan promenerade vi de fem minuterna ner till kommunhuset. Den borgliga vigseln gick fort men var superfin.

Då Samira och Mirza hade bokat mig för tre timmar hade vi gott om tid att åka Växjö runt och fotografera porträtt. Bland annat fotograferade vi i Bergkvara allé och vid Växjösjön eftersom Samira och Mirza hade sin allra första dejt där. Extra kul var det också att Samira och Mirza blir föräldrar i november.

Efter fotograferingen bjöd brudparet mig på alkoholfri skumpa och så stod vi där i en vacker allé och skålade för dem innan jag körde hem till Malmö igen. Ett extremt fint avslut på en fantastisk och rolig dag.
samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_01 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_02 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_03 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_04 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_05 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_06 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_07 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_08 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_09 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_10 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_11 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_12 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_13 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_14 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_15 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_16 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_17 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_18 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_19 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_20 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_21 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_22 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_23 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_24 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_25 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_26 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_27 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_28 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_29 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_30 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_31 samiramirza_brollop_vaxjo_fotografsannadolck_32